Ambachtelijk Koken: Aziatische stoofschotels

Wachtlijst
  • di5 november '24van19.00 uurtot22.00 uur

In vele Aziatische landen vind je een fantastische rijkdom aan kruiden en specerijen in alle geuren en kleuren. Stuk voor stuk producten die perfect tot hun recht komen in de plaatselijke stoofschotels zoals Thaise en Indiase curries, Indonesische rendang en Indiase korma.

In deze workshop gaan we op culinaire ontdekkingsreis. We maken zelf onze currypasta’s en basissauzen en verwerken deze in heerlijk aromatische stoofgerechten met vlees, kip en heel veel groenten.  De focus ligt op eenvoudige technieken die je nadien ook thuis kan gebruiken.

Wie Debby De Ronghé (www.kok-en-company.be)
Wanneer dinsdag 5 november 2024 van 19 tot 22 u.
Waar grote zaal Sint-Maartensberg

Meebrengen schort, keukenmesje, snijplankje en eventueel een restpotje

€ 30